U d s t i l l i n g  2 0 0 2

Forsiden

Seneste nyt

Foreningen

Kalender

Kik indenfor

Bestyrelse

Kontingent

Love

Fuchsia haver

Udstillinger

år 1999

år 2002

Bliv medlem

Dansk Fuchsia Selskab

Link til andre

 

Vor udstilling 2002 blev afviklet i haven på Trollesminde i Hillerød i dagene 17. og 18. august . Når vi selv skal sige det, var det den flotteste udstilling, vi har haft i de 10 år foreningen har eksisteret.

Opsætningsarbejdet startede mandag den 12. august i øsende regn. Det var noget surt, men meteorologerne havde lovet bedre vejr i løbet af ugen – så vi håbede  – og vejret blev da også bedre fra tirsdag.

Det var spændende at følge opsætningsarbejdet dag for dag, og rigtig spændende blev det, da der blev sat bundplanter i stjernebedene, og de mange  udstillingsplanter blev kørt ind.

Og så oprandt dagen – lørdag den 17. august 2002 – hvor udstillingen skulle åbne. Og vejret – ja det var med os. Flot vejr fra morgenstunden begge udstillingsdage. Næsten for flot vil nogen måske sige. Planterne havde det svært i den stærke sol.                

Den officielle åbning af udstillingen sørgede Hillerøds borgmester Nick Hækkerup for kl.10.30

Vi havde den glæde at have besøg af et bestyrelsesmedlem fra British Fuchsia Society Arthur Phillips med ledsager Nancy Clark. Arthur Phillips er  medlem af BFSs showkomite, udstillingsdommer og områderepræsentant for Vest Midland. De var begge meget begejstrede for udstillingen og tog mange billeder.

Vi var glade for at have Nordic Bonsai og Birkerød Stenhuggeri med på udstillingen. Desværre måtte Ølstykke Fugleforening udgå på grund af  Newcastle Desease.

Erhvervschef B.O. Jørgensen afsluttede udstillingen om søndagen og overrakte foreningens vandrepokal, der ved denne udstilling tilfaldt Ejgil Skiffard med vinderplanten Delta´s Groom. Planten fik 79 af de 450 afgivne stemmer. Blandt de der stemte på Delta´s Groom udtrak B. O. Jørgensen en publikumsvinder, der fik tildelt vores glasvase samt en Celia Smedley.